Welkom bij EnerQi In BalanS

Gastenboek

Ellis Ellis Tolsma
28-01-21 12:29:58
ik heb bij Richard een Total Reset behandeling gehad voor mijn kattenallergie: ik ben zeer tevreden, en als resultaat heb ik nu 2 katten zonder allergieverschijnselen. echt top. verder is Richard een fijn mens en een doortastend persoon. dat maakt het makkelijk om met hem te praten.
ik kan iedereen Enerqi aanbevelen.
Ellen Hissink
10-06-18 20:54:10
Ik heb enorm veel gehad aan mijn coachingstraject bij enerqi in balans. Ik was erg zoekende naar wat ik wilde in mijn werkende leven en ook op privé vlak was ik op zoek naar wat meer rust in mezelf. Met goede vragen en leuke triggerende oefeningen ben ik heel veel verder geholpen en heb ik inmiddels een nieuwe baan!
Conny B,
04-06-18 16:56:02
Ik ben heel blij dat ik bij Enerqi in Balans ben geweest. Stress beheerste een groot deel van mijn leven en maakte mij enorm onzeker. Ik sliep daardoor erg slecht. Door de sessies die ik bij dhr. Doorman heb gehad heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn kunnen en wat mijn kwaliteiten zijn. Zo heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen en daardoor meer zelfvertrouwen gekregen waardoor ik mij veel sterker voel en beter stress gevoelige dingen naast me neer kan leggen. Ik durf meer te ondernemen. Dit alles heeft er ook voor gezorgd dat ik veel beter slaap en minder vermoeid ben. Ik voel me veel beter in mijn vel nu. Dat geeft een fantastisch en voldaan gevoel. Ik kan Enerqi in Balans iedereen aanraden.